Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Αργεντίνικη ανατροπή και πρόκριση για Γιουβέντους! [vids]

Champions League: Αργεντίνικη ανατροπή και πρόκριση για Γιουβέντους! [vids]
ΦΩΤΟ twitter juventus

Η φανέλα της Γιουβέντους είναι βαριά, πολύ βαριά κι αυτό φάνηκε και στο Wembley. Η ομάδα του Αλέγκρι, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έκανε την ανατροπή κι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1. Σε συνδυασμό με το 2-2 του Τορίνο, η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Η Γιουβέντους μπορεί να μην βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να ήταν παντελώς ακίνδυνη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κόντρα στην Τότεναμ, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το “Wembley” και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Η… βαριά φανέλα της Γιουβέντους έφερε την πρόκριση, με την Τότεναμ να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά να πηγαίνει… σπίτι της.

Ο διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στη Γιουβέντους σε ανατροπή του Κόστα από τον Βερτόνχεν στο 17′, με την Τότεναμ να κυριαρχεί στη συνέχεια αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ στο 39′ με τον Σον.

Για 60 λεπτά η Γιουβέντους δεν… υπήρχε στο γήπεδο, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο όχι απλά να ισοφαρίσει, αλλά και να φέρει τούμπα το παιχνίδι. Στο 64΄ από κεφαλιά-πάσα του Κεντίρα, ο Ιγκουαΐν έκανε τη δουλειά του (1-1) και τρία λεπτά μετά από τη συνεργασία των Αργεντινών (Ιγκουαΐν-Ντιμπάλα), ο δεύτερος με άψογο τελείωμα έστειλε τη «Γιούβε» στα προημιτελικά του Champions League. Το ματς ήταν θρίλερ μέχρι το φινάλε, με την Τότεναμ να «αγγίζει» την ισοφάριση στο 89΄ με την κεφαλιά του Κέιν να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μπουφόν και τον Μπαρτζάλι να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την μπάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Γκιντογκάν (66΄ Ντίας), Λαπόρτ, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς, Ζιντσένκο, Τουρέ, Φόντεν (89΄ Ανταραμπίγιο)
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ράφαελ Γουίκι): Βάσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Ζουφι, Σουσι, Ομπερλίν (74΄ φαν Βολσφβίλγκεν), Ντιέ, Ελιουνούσι, Ριβέρος, Μπουά (68΄ Στόκερ)

Η πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια

https://twitter.com/juventusfc/status/971503877735448577

Τα γκολ του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις