Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Champions League: Ασταμάτητη η Γιουβέντους! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos

Champions League: Ασταμάτητη η Γιουβέντους! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Γιουβέντους πέρασε και από το Όλντ Τράφορντ και επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, συνέχισε την “ξέφρενη” πορεία της στη φετινή σεζόν, όπου παραμένει αήττητη σε Ιταλία και Ευρώπη, “σφραγίζοντας” ουσιαστικά από απόψε (23/10) την πρωτιά στον 8ο όμιλο του Champions League.

Ένα γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα στο 17ο λεπτό του αγώνα, από σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ, με τη Γιουβέντους να κάνει το 3 στα 3 στον 8ο όμιλο του Champions League και να απολαμβάνει μόνη της την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “πάλεψε” για την ισοφάριση στη συνέχεια του αγώνα, όμως στην καλύτερη ευκαιρία της στο ματς, ο Πολ Πογκμπά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της “βέκια σινιόρα” και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

https://twitter.com/adriandelmonte/status/1054815996987420673

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε “αέρας” από την Ουκρανία και με το επιβλητικό 3-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, διπλασίασε τις νίκες της για να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο Σίλβα στο 30′ και το 71′ και ο Λαπόρτ στο 35′, ήταν οι σκόρερ του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=PoIdROtsd2s

Στο έτερο ματς του ομίλου, Χόφενχαϊμ και Λιόν διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και έμειναν τελικά στο 3-3, ενώ αμφότερες βρέθηκαν να προηγούνται στο ματς μετά από ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα, ο Τραορέ έβαλε μπροστά στο σκορ τη γαλλική ομάδα, για να ανατρέψουν το σκορ σε 2-1 οι Γερμανοί με δύο γκολ του Κράμαριτς, πριν κάνει νέα ανατροπή η Λιόν με τους Εντομπελέ και Ντεπάι, για να “κλείσει” τελικά το σκορ στο 3-3, ο Ζοέλινγκτον στις καθυστερήσεις του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=OTOD5IU3sio

Στον 7ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε ακόμη και κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ των Μπενζεμά και Μαρσέλο, πριν μειώσει ο Χροσόφσκι στο τελικό σκορ.

https://www.youtube.com/watch?v=HAVrCsgLIDM

Αντίθετα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρόμα ήταν “καταιγιστική” κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τον Κώστα Μανωλά βασικό στη σύνθεσή της, “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ του Έντιν Τζέκο, για να βάλει στο τέλος ο 21χρονος Γιουντέρ, το “κερασάκι στην τούρτα” με το τελικό 3-0.

https://www.youtube.com/watch?v=ihwiKg31FjY

Τα αποτελέσματα του Champions League

6ος Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι   0-3
(30΄ Νταβίντ Σίλβα, 35΄ Λαπόρτ, 71΄ Μπερνάρντο Σίλβα)

Χόφενχαϊμ – Λιόν                  3-3
(33΄,47΄ Κράμαριτς, 90΄+2 Ζοέλιντον – 27΄ Τραορέ, 59΄ Εντομπελέ, 67΄ Ντεπάι)

7ος Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης – Βικτόρια Πλζεν    2-1
(11΄ Μπενζεμά, 55΄ Μαρσέλο – 79΄ Χροσόφσκι)

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας               3-0
(30΄,43΄ Τζέκο, 50΄ Ουντέρ)

8ος Όμιλος

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια          1-1
(55΄πεν. Οαρό – 26΄ Μπατσουαγί)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους       0-1
(17΄ Ντιμπάλα)

Οι βαθμολογίες των ομίλων

6ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι 6
Λιόν 5
Σαχτάρ Ντόνετσκ 2
Χοφενχάιμ 2

7ος όμιλος

Ρόμα 6
Ρεάλ Μαδρίτης 6
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4
Βικτόρια Πλζεν 1

8ος όμιλος

Γιουβέντους  9
Μάντσεστερ Γ.  4
Βαλένθια 2
Γιουνγκ Μπόις 1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις