Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ! “Αστεράτη” πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ! “Αστεράτη” πρόκριση στους ομίλους του Champions League
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έκανε και δεύτερη νίκη επί της Κράσνονταρ μέσα στη Ρωσία.
Επικράτησε με 2-1 και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ελ Αραμπί που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Τρομερή εμφάνιση από τους Πειραιώτες καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά το 4-0 στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί για την πρόκριση επί της Κράσνονταρ, αλλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στο δεύτερο παιχνίδι, με εκπληκτική απόδοση και δεύτερη νίκη με σκορ 2-1.

Ο Ούτκιν έκανε το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό για τους Ρώσους, αλλά ο Ελ Αραμπί “απάντησε” αμέσως για το 1-1 και πέτυχε και το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε LIVE το Κράσνονταρ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Sold out έχει ανακοινώσει για το ματς η Κράσνονταρ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση μετά το 4-0 στον πρώτο αγώνα. Οι Πειραιώτες έχουν τεράστιο προβάδισμα από το παιχνίδι του Καραϊσκάκης, όπου ο Ραντζέλοβιτς έκανε πράματα και θάματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ευρεία νίκη.

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, η UEFA έβαλε τον 43χρονο Σλοβένο -κατηγορίας Elite- Νταμίρ Σκόμινα για να διευθύνει το ματς στο “Krasnodar Stadium”. Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον τελευταίο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ είχε «σφυρίξει» στη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, τους ομίλους του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις