Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Έγινε της… πεντάρας! – videos

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Έγινε της… πεντάρας! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με 5άρα του νικητή, καθώς Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι “διέλυσαν” Κλαμπ Μπριζ, Ερυθρό Αστέρα και Αταλάντα αντίστοιχα. Απίθανη ανατροπή της Γιουβέντους επί της Λοκομοτίβ Μόσχας, χάρη σε δύο γκολ του Ντιμπάλα στο τέλος, ενώ με 1-0 πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από την έδρα της Γαλατασαράι.

Η Τότεναμ “διέσυρε” με 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προσπέρασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, όπου στην πρώτη θέση παρέμεινε με το απόλυτο η Μπάγερν Μονάχου.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν έριξε πεντάρα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ με φοβερό Εμπαπέ, ενώ πέντε τέρματα πέτυχε και η Μάντσεστερ Σίτι επί της Αταλάντα, που έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο σκορ. Ένα γκολ του Κρόος ήταν αρκετό για τη Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γαλατασαράι, ενώ η Γιουβέντους χρειάστηκε τα “μαγικά” του Ντιμπάλα στο τέλος για να πάρει τη νίκη με ανατροπή επί της Λοκομοτίβς Μόσχας με 2-1.

Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-0, ενώ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, μετά από φοβερό σε εξέλιξη ματς.

Παρακολουθήστε LIVE τα παιχνίδια του Champions League από το Newsit.gr

 

 

Κάπως έτσι η πρώτη ημέρα της τρίτης αγωνιστική του Champions League, ολοκληρώθηκε χωρίς καμία έκπληξη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις