Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Προβάδισμα για Μέσι και Ρονάλντο – videos

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Προβάδισμα για Μέσι και Ρονάλντο – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα του Λέο Μέσι επικράτησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους πήρε ισοπαλία με 1-1 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία, έχοντας πια αμφότερες το προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα παιχνίδια ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα και Άγιαξ – Γιουβέντους, με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και τους Ιταλούς την ισοπαλία με 1-1.

Στο Οντ Τράφορντ, η ομάδα του Λέο Μέσι ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, βρήκε η ίδια το γκολ για το διπλό, σε μία κεφαλιά του Σουάρες, που οδήγησε σε αυτογκόλ του Σο στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ξανά για τη Γιουβέντους με κεφαλιά ψαράκι στο 45ο λεπτό του παιχνιδιού, αλλά ο Νέρες ισοφάρισε με εκπληκτικό πλασέ στο 46′ και διατήρησε τις ελπίδες για την ομάδα του.

Παρακολουθήστε LIVE τα ματς του Champions League στο newsit.gr

 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην 11άδα της Γιουβέντους για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στα προημιτελικά. “Σφοδρά” επεισόδια στο Άμστερνταμ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα ματς για τους “8” του Champions League

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0
Λίβερπουλ – Πόρτο 2-0
Άγιαξ – Γιουβέντους 22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 22:00

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις