Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Champions League: Προκρίθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης! “Ζωντανή” η Λοκομοτίβ Μόσχας – videos

Champions League: Προκρίθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης! “Ζωντανή” η Λοκομοτίβ Μόσχας – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης “σφράγισε” το “εισιτήριό” της για τους “16” του Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Μονακό, η οποία παραμένει τελευταία στον πρώτο όμιλο, με μόλις ένα βαθμό. Πρώτοι βαθμοί για τη Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τη νίκη επίσης με 2-0 κόντρα στην Γαλατασαράι, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή τη “μάχη” για την τρίτη θέση στον 4ο όμιλο, αλλά εξασφάλισε και την πρόκριση για τις Σάλκε και Πόρτο, πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα.

Με ένα τυχερό γκολ με κόντρα του Κόκε και μία γκολάρα του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Μονακό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Αποθέωση για τον Φαλκάο στο Βιθέντε Καλντερόν, με τον Κολομβιανό να αστοχεί και σε πέναλτι στο τέλος, κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο άλλο απογευματινό ματς, η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στη Γαλατασαράι με 2-0, χάρη σε γκολ των Κριχόβιακ (43′ ) και Ιγκνατίεβ (54′ ), χαρίζοντας την πρόκριση σε Πόρτο και Σάλκε, αλλά αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League.

To LIVE του newsit.gr για τα ματς του Champions League


Στον πρώτο όμιλο, η Ατέλτικο υποδέχεται τη Μονακό στη Μαδρίτη και με νίκη εξασφαλίζει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ από την πλευρά της η Μονακό θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Αντίστοιχα, η Γαλατασαράι χρειάζεται την ισοπαλία κόντρα στη Λοκομοτίβ στη Μόσχα για να “σφραγίσει” την τρίτη θέση, ενώ με νίκη είναι πιθανό να παραμείνει και στο “κυνήγι” της Σάλκε για την πρόκριση στους “16” του Champions League.

Πρόγραμμα και βαθμολογίες

1ος όμιλος

19:55 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μονακό (CosmoteSPORT 2HD)

22:00 Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ (CosmoteSPORT 8HD)

H βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 9 (8-2)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (7-6)
3. Μπριζ 4 (6-5)
4. Μονακό 1 (2-10)

4ος όμιλος

19:55 Λοκομοτίβ – Γαλατασαράι (CosmoteSPORT 5HD)

22:00 Πόρτο – Σάλκε (CosmoteSPORT 9HD)

Η βαθμολογία

1. Πόρτο 10 (9-3)
2. Σάλκε 8 (4-1)
3. Γαλατασαράι 4 (3-3)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0 (2-11)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις