Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Σοκ” για Ίντερ! Δραματικές προκρίσεις για Βαλένθια και Λιόν

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Σοκ” για Ίντερ! Δραματικές προκρίσεις για Βαλένθια και Λιόν
ΦΩΤΟ Reuters

Η αδιάφορη Μπαρτσελόνα έκανε ζημιά στην Ίντερ την οποία απέκλεισε αφού τη νίκησε με 1-2 μέσα στο Μιλάνο, με τη Ντόρτμουντ να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση από τον 6ο όμιλο.
Παλικαρίσια πρόκριση για τη Βαλένθια μέσα στο Άμστερνταμ που βοήθησε και την Τσέλσι να περάσει στους “16” ενώ έσπασαν.. καρδιές με την ανατροπή – πρόκριση της Λιόν στον 7ο όμιλο.
Η αυλαία της 6ης αγωνιστική είχε ανοίξει με την Λίβερπουλ να επικρατεί με 0-2 της Σάλτσμπουργκ στον “τελικό” του 5ου ομίλου και να παίρνει την πρόκριση και την πρώτη θέση στο γκρουπ, ενώ οι Αυστριακοί θα συνεχίσουν στο Europa League. Τους κόκκινους ακολούθησε η Νάπολι που επικράτησε με 4-0 της Γκενκ.

H 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκίνησε με τα ματς Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ 0-2 και Νάπολι – Γκενκ 4-0, με τους “κόκκινους” και τους “παρτενοπέι” αντίστοιχα να παίρνουν την πρόκριση από τον 5ο όμιλο για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί της Ίντερ στο Μιλάνο με 1-2, για τον 7ο όμιλο, και να την αφήνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης την ώρα που η Ντόρτμουντ κέρδιζε μετά κόπων και βασάνων τη Σλάβια στη Γερμανία και προκρινόταν στην επόμενη φάση.

Τεράστια νίκη-πρόκριση για τη Βαλένθια στο Άμστερνταμ με 0-1, η οποία ευνόησε και την Τσέλσι που προκρίθηκε επίσης στους “16”, αφού νίκησε με 2-1 στο Λονδίνο τη Λιλ και τελικά αυτός που πλήρωσε το… μάρμαρο ήταν ο Άγιαξ που θα συνεχίσει στο Europa. Ανεπανάληπτη ανατροπή από τη Λιόν που ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τη Λειψία στο “Ζερλάν” και πήρε την πρόκριση στην τελευταία στροφή από τη Ζενίτ η οποία συνετρίβη με 3-0 από τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα και τερμάτισε 4η μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρακολουθήσατε LIVE την εξέλιξη της 6η αγωνιστικής του Champions League από το NewsIt.gr

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις