Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Πρόκριση στο 92′ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! – videos

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Πρόκριση στο 92′ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις χάρισε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που απέφυγε τον τελικό με τη Βαλένθια στο Μεστάγια. Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Άγιαξ και Γιουβέντους βρίσκονται επίσης στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ένα “εισιτήριο”, ανάμεσα σε Σαχτάρ και Λιόν.

Το Champions League επιστρέφει με την 5η και προτελευταία “στροφή” του και από το πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζουν οι αγώνες της Ρόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης, της Γιουβέντους με την Βαλένθια και της Λιόν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι τρεις αυτοί αγώνες θα κρίνουν πάσα πιθανότητα την πρωτιά σε 6ο, 7ο και 8ο όμιλο του Champions League.

Παρακολουθήστε LIVE τα παιχνίδια του Champions League από το newsit.gr

 

Στο τελευταίο γκρουπ όλα είναι ακόμη ανοιχτά, καθώς πλην του ματς στο Τορίνο θα παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις. Στο 6ο γκρουπ, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Λιόν και με ισοπαλία θα “τσεκάρει” το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του θεσμού, ενώ με νίκη θα “σφραγίσει” και την 1η θέση.

Αντίστοιχα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα “συγκατοικούν” στην 1η θέση του 7ου ομίλου με 9 πόντους, κρατάνε στα… χέρια τους την πρόκριση. Εκεί, το… ζητούμενο είναι μόνο το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στη φάση των ομίλων.

Τα ματς του Champions League

ΑΕΚ – Άγιαξ 0-2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρια Πλζέν 1-2

Γιουβέντους-Βαλένθια

Λυόν-Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Γιούγκ Μπόις

Μπάγερν Μονάχου-Μπενφίκα

Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης

Χόφενχάιμ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις