Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: “Μυθικό” ματς στο Τσέλσι – Άγιαξ! Τους “έπιασε” στην κορυφή η Βαλένθια – videos

Champions League: “Μυθικό” ματς στο Τσέλσι – Άγιαξ! Τους “έπιασε” στην κορυφή η Βαλένθια – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι στο Λονδίνο, ο Άγιαξ προηγήθηκε με 4-1, αλλά τελικά η Τσέλσι πήρε την ισοπαλία με 4-4, μετά και τη διπλή αποβολή για τους Ολλανδούς στην πιο “τρελή” φάση της χρονιάς. Ισοβαθμούν στην κορυφή οι δύο ομάδες, μαζί πια με τη Βαλένθια που επικράτησε με 4-1 της Γκενκ.

“Μυθικό” παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Τσέλσι και Άγιαξ, με τους Ολλανδούς να ξεκινούν εντυπωσιακά το ματς, αλλά να χάνουν δύο παίκτες και να δέχονται γκολ στην ίδια φάση, μένοντας τελικά στο 4-4 στο Λονδίνο.

Ο Έιμπραχαμ μόλις στο 2′ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ζορζίνιο να ισοφαρίζει στο 5′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια όμως ο Άγιαξ έκανε… πάρτι με Πρόμες (20′), Κέπα (35′ αυτ.) και Φαν Ντε Μπεκ (55), δείχνοντας έτοιμος για θρίαμβο.

Ο Αθπιλικουέτα μείωσε σε 4-2 στο 63′, αλλά η απίστευτη φάση πέντε λεπτά αργότερα ήταν αυτή που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Ζορζίνιο ευστόχησε ξανά στο δεύτερο πέναλτι κι ο Τζέιμς στο 74′ πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο αρχηγός των “μπλε” θα μπορούσε μάλιστα να ολοκληρώσει την ανατροπή, αφού σκόραρε το 5ο γκολ της ομάδας του, το οποίο ακυρώθηκε όμως τελικά για χέρι του Έιμπραχαμ για να μείνει το 4-4 μέχρι τέλους.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βαλένθια έμεινε πίσω στο σκορ από τη Λιλ με γκολ του Όσινχιεν στο 25′, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ολική ανατροπή για το τελικό 4-1, με γκολ των Παρέχο, Σουμαορό, Κοντόγκμπια και Τόρες.

8ος όμιλος

Τσέλσι-Αγιαξ 4-4
Βαλένθια-Λιλ 4-1

Η βαθμολογία

Τσέλσι 7
Αγιαξ 7
Βαλένθια 7
Λιλ 1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις