Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Πέντε “σφραγίζουν” την πρόκριση από σήμερα! – “Τελικός” στην Κροατία

Champions League: Πέντε “σφραγίζουν” την πρόκριση από σήμερα! – “Τελικός” στην Κροατία

Πράξη δεύτερη της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League σήμερα (6/11) όπου πλην του ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν το επικίνδυνο ταξίδι της Τότεναμ στο Βελιγράδι όπου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και ο “τελικός” πρόκρισης ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Κροατία για τον 3ο όμιλο. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ακόμα είναι αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Λεβερκούζεν στη Γερμανία για τον 4ο όμιλο.

Το δεύτερο… πιάτο της 4ης αγωνιστικής του Champions League περιλαμβάνει αναμετρήσεις οι οποίες μπορεί να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση για αρκετές ομάδες. Συγκεκριμένα στις σημερινές αναμετρήσεις πέντε ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» (Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ οι τρεις από αυτές (Παρί ΣΖ, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι) έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τα βλέμματα στρέφονται στο εκτός έδρας ματς της Τότεναμ με τον Ερυθρό Αστέρα στο “Μαρακανά” του Βελιγραδίου, όπου το αποτέλεσμα θα επηρεάσει ενδεχομένως την τύχη του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν.  Από εκεί και πέρα στον 1ο όμιλο η γεμάτη απουσίες Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και θέλει να… τελειώνει με την πρόκριση στους “16”.

Στον 3ο όμιλο υπάρχει η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Κροατία σε ένα ματς τελικό όπου όποιος νικήσει θα αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εκτός αν η Αταλάντα που υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Μεάτσα” δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα…

Στον 4ο όμιλο το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον των “ασπιρίνων” που δεν έχουν ακόμα βαθμό στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ

1.  Παρί 9
2.  Ρεάλ 4
3. Μπριζ 2
4. Γαλατασαράι 1.

Επόμενη αγωνιστική (26/11)

Γαλατασαράι – Μπριζ
Ρεάλ – Παρί

2ος Όμιλος

19:55 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ

1. Μπάγερν 9
2. Τότεναμ 4
3. Ερυθρός Αστέρας 3
4. Ολυμπιακός 1

Επόμενη αγωνιστική (26/11)

Τότεναμ – Ολυμπιακός
Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν

3ος Όμιλος
22:00 Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

1. Μάντσεστερ Σίτι 9
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4
4. Αταλάντα 0

Επόμενη αγωνιστική (26/11)

Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ

4ος Όμιλος
19:5 Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους
22:00 Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

1. Γιουβέντους 7
2. Ατλέτικο 7
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3
4. Λεβερκούζεν 0

Επόμενη αγωνιστική (26/11)

Γιουβέντους – Ατλέτικο
Λοκομοτίβ – Λεβερκούζεν

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις