Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Πρώτη νίκη για Ρόμα με Μανωλά [vid]

Ρόμα
@OfficialASRoma

Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας μεταξύ της Ρόμα και της Καραμπάγκ φάνηκε μέσα στο Μπακού. Οι “τζιαλορόσι” πέρασαν με… λίγο άγχος από το Αζερμπαϊτζάν (2-1) και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Champions League.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πέτυχε η Ρόμα, που επικράτησε εκτός έδρας της Καραμπάκ με 2-1, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Το “τρίποντο” της Ρόμα έχει ελληνικό… χρώμα, αφού ο Κώστας Μανωλάς ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 7′ με καρφωτή κεφαλιά.

https://twitter.com/arysedici/status/913073017189801984

Αυτό ήταν το 99ο τέρμα της Ρόμα στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση, ενώ λίγο αργότερα (15′) ο Τζέκο πέτυχε το 100ο, κάνοντας το 0-2.

Λίγο μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όμως η Καραμπάκ μείωσε το σκορ με έναν… γνωστό στο ελληνικό κοινό. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε (σ.σ δανεικός στην Καραμπάκ) σημείωσε με πολύ όμορφο τρόπο το 1-2 και έδωσε και πάλι ενδιαφέρον στο ματς.

https://twitter.com/1xbetTurkiye/status/913084313494843393

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο γκολ του Ενρίκε

Έντονη βροχόπτωση στο δεύτερο ημίχρονο δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.

Η Καραμπάκ πίεσε για την ισοφάριση αλλά η εμπειρία των παικτών της Ρόμα ήταν τέτοια που δεν άφησε τους γηπεδούχους να το πετύχουν.

Μάλιστα, οι “τζιαλορόσι” έφτασαν πολύ κοντά στο 1-3 στο 61′, με τον Σέχιτς να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Πίρες. Στο 83′ το σουτ του Ελιουνούσι μέσα απ’ την περιοχή και από θέση αριστερά, έστειλε την μπάλα να φύγει ψηλά άουτ.

Στο 90′ πάντως οι γηπεδούχοι πήγαν να κάνουν τη… ζημιά στη Ρόμα. Μετά από σέντρα, ο Ντλόβου πρόλαβε τον Ζεζούς, έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Άλισον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις