Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: “Βόμβα” πρόκρισης από την Αταλάντα! Στο Europa League η Σαχτάρ (videos)

Champions League: “Βόμβα” πρόκρισης από την Αταλάντα! Στο Europa League η Σαχτάρ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αταλάντα έκανε μεγάλο διπλό με 3-0 στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ και έφερε… τούμπα τη βαθμολογία του τρίτου ομίλου, παίρνοντας το δεύτερο “εισιτήριο” για τους “16” του Champions League. Στο Europa League οι Ουκρανοί μετά την ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1.

Μπορεί να ήταν τελευταία στον όμιλο με 4 βαθμούς, αλλά η Αταλάντα κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση στους “16” του Champions League, με το 3-0 μέσα στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ιταλοί πέτυχαν “χρυσό” γκολ με τον Καστάνι στο 68′ και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν και την αποβολή του Ντοντό (77′) για χτύπημα εκτός φάσης, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα με τον Πάσαλιτς στο 80′. Το ματς μετετράπη τελικά στον απόλυτο θρίαμβο, με τον Γκόσενς να σκοράρει και τρίτο τέρμα για την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προηγήθηκε με γκολάρα του Όλμος και έδειξε έτοιμη να βάλει “φωτιά” στον όμιλο, όμως η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα και με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να πετυχαίνει χατ – τρικ, έφερε… τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη με 3-1. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση των “Πολιτών”, καθώς υπήρχε παίκτης τους στο έδαφος με τραυματισμό.

Τα αποτελέσματα στην 6η αγωνιστική

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα 0-3

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου

Μάντσεστερ Σίτι 14
Αταλάντα 8
Σαχτάρ Ντόνετσκ 6
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις