Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: “Βόμβα” της Λιόν στο Μάντσεστερ! video

Champions League: “Βόμβα” της Λιόν στο Μάντσεστερ! video
ΦΩΤΟ Reuters

Ήττα σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Λιόν μέσα στην Αγγλία με 2-1. Νωρίτερα, η Σαχτάρ με την Χόφενχαϊμ ήρθαν ισόπαλες στο Ντόνετςκ (2-2).

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς και της πρώτης αγωνιστικής στο Champions League έγινε στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Σίτι ηττήθηκε με 2-1 από τη Λιόν, αποτέλεσμα που έβαλε “φωτιά” στο 6ο γκρουπ μετά και το 2-2 της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Χοφενχάιμ

Οι “λιονέ” αιφνιδίασαν τους “πολίτες”, που δεν είχαν στον πάγκο τους τον Πεπ Γκουαρντιόλα (ήταν τιμωρημένος) και πήραν ένα τεράστιο “διπλό” απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλες βλέψεις στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Κορνέ με αριστερό σουτ από διαγώνια θέση άνοιξε το σκορ στο 26′ και στο 43’ ο Μέμφις Ντεπάι έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Φεκίρ και αυτός με αριστερό σουτ από την κορυφή της περιοχής έκανε το 0-2.

Η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε σε 2-1 με το τέρμα του Μπερνάρντο Σίλβα στο 67′, πίεσε ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τελικά έμεινε χωρίς βαθμό μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του Champions League.

Τα αποτελέσματα στο 6ο γκρουπ

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Χοφενχάιμ (Γερμανία) 2-2

(27΄ Ισμαΐλι, 81΄ Μαϊκόν – 6΄ Γκρίλιτσχ, 38΄ Νορντβέιτ)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Λιόν (Γαλλία) 1-2

(67΄ Μπερνάρντο Σίλβα – 26΄ Κορνέ, 43΄ Φεκίρ)

Η βαθμολογία στο 6ο γκρουπ

1 Λιόν 3

2 Χόφενχαϊμ 1

3 Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

4 Μάντσεστερ Σίτι 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις