Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Copa Africa: Νίκη με γκολάρα η Νιγηρία! Έκπληξη από Ουγκάντα – videos

Copa Africa: Νίκη με γκολάρα η Νιγηρία! Έκπληξη από Ουγκάντα – videos

Με το “δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Copa Africa η Νιγηρία, η οποία ζορίστηκε απέναντι στο Μπουρουντί, αλλά το “λύγισε” χάρη σ’ ένα μαγικό γκολ του Ιγκάλο. Ιστορική νίκη για Ουγκάντα.

Με πανέμορφο γκολ του Όντιον Ιγκάλο, το οποίο προήλθε από απίστευτη πάσα του Όλα Αϊνά, η Νιγηρία επικράτησε του Μπουρουντί με 1-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις στο Copa Africa.

Ο μπακ της Τσέλσι, με ένα καταπληκτικό τακούνακι έδωσε κάθετη μπαλιά πάρε – βάλε στον Ιγκάλο κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ “λύτρωσε” τους Νιγηριανούς στο 78′.

Η γκολάρα της Νιγηρίας

https://twitter.com/menaaaly/status/1142501197380825088

Η Ουγκάντα έκανε την έκπληξη στον Α΄ όμιλο του Copa Africa, επικρατώντας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό με 2-0 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη διοργάνωση, που φιλοξενείται στην Αίγυπτο. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της στην τελική φάση του αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών, ύστερα από 41 χρόνια!

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ ο Κάντου με κεφαλιά και διαμόρφωσε στο 48΄, επίσης με κεφαλιά. Με το Κονγκό αγωνίστηκαν ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού και ο άλλοτε μέσος του Παναθηναϊκού, Πολ-Ζοζέ Εμποκού.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9mzpU5_H8KE

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις