Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Copa America: Ξέσπασε ο Μέσι! “Στημένη διαδικασία για τη Βραζιλία”

Copa America: Ξέσπασε ο Μέσι! “Στημένη διαδικασία για τη Βραζιλία”
ΦΩΤΟ Reuters

Έξαλλος παραμένει ο Μέσι με την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής και δεν “μάσησε” τα λόγια του ούτε μετά το νικηφόρο μικρό τελικό του Copa America, χαρακτηρίζοντας “στημένη διαδικασία” τη διοργάνωση.

Ο Λέο Μέσι ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής στο Copa America τόσο με την εμφάνισή του εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και με τις δηλώσεις του έξω από αυτό, μετά το τέλος του τουρνουά για την Αργεντινή.

Η Αλμπισελέστε κατέκτησε την τρίτη θέση με τη νίκη της στον μικρό τελικό, όμως ο αρχηγός της αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ αποχωρώντας έκανε λόγο για μία ακόμη φορά, για στημένη διοργάνωση υπέρ της Βραζιλίας.

Οι δηλώσεις του Μέσι

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλη η διαδικασία είναι “στημένη” για την Βραζιλία. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της διεφθαρμένης κατάστασης λόγω της απουσίας σεβασμού προς την ομάδα μας. Πάντα λέω την αλήθεια και είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι που με κρατάει ήρεμο. Αν έχουν επιπτώσεις τα λεγόμενά μου, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά».

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε τα εξής: “Αποχωρούμε από τη διοργάνωση με έναν θρίαμβο, με το κεφάλι μας ψηλά, αλλά και με το αίσθημα της αδικίας. Πιστεύουμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εμείς στον μεγάλο τελικό γιατί παίξαμε καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι από τη Βραζιλία στα ημιτελικά. Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον μπροστά με αισιοδοξία γιατί υπάρχει σωστή βάση για το μέλλον και πρέπει ο κόσμος να δώσει χρόνο σε αυτή την εθνική ομάδα…».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις