Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Copa Libertadores: Το… έσπασαν! Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα – videos

Copa Libertadores: Το… έσπασαν! Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα – videos
ΦΩΤΟ Twitter

– Απίστευτα πράγματα πριν το Ρίβερ – Μπόκα! Το πούλμαν των φιλοξενούμενων πέρασε από … εμπόλεμη ζώνη για να φτάσει στο “Μονουμεντάλ”
– Το λεωφορείο των φιλοξενούμενων δέχθηκε εκατοντάδες αντικείμενα, με αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά τζάμια
– Σύμφωνα με τη “Mirror” ο Τέβες και οι συμπαίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, λόγω του σπρέι πιπεριού που έριξε η αστυνομία στο πλήθος – Υπήρξαν και συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

“Πολεμικό κλίμα” πριν το δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλέι και της Μπόκα Τζούνιος, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθεται στο πούλμαν των φιλοξενούμενων και να βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οπαδοί της Ρίβερ επιτέθηκαν στο πούλμαν της μισητής αντιπάλου, ρίχνοντας πέτρες, λοστούς και… ό,τι έβρισκαν στα χέρια τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος.

Ο οδηγός του πούλμαν -με εντολές της αστυνομίας- ανέβασε ταχύτητα, προκειμένου να φτάσει στο στάδιο. Τότε ήταν που φάνηκε και η μεγάλη ζημιά του οχήματος.

Μάλιστα αρκετοί παίκτες των φιλοξενούμενων δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν καθώς, η αστυνομία για να διαλύσει το πλήθος έκανε χρήση σπρέι κάτι που πέρασε και μέσα στο πούλμαν από τα σπασμένα τζάμια.

Παρακολουθήστε LIVE τις εξελίξεις

 

https://twitter.com/FootballnFans/status/1066409955169918976

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις