Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτιές στην Αττική: Δεν ξεχνούν την Ελλάδα! Έγιναν ξανά “Έλληνες”, αθλητές από όλο τον κόσμο

Φωτιές στην Αττική: Δεν ξεχνούν την Ελλάδα! Έγιναν ξανά “Έλληνες”, αθλητές από όλο τον κόσμο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν έχουν τελειωμό τα μηνύματα συμπαράστασης για την Ελλάδα από όλο τον κόσμο, με την πλειοψηφία των αθλητών που έχουν περάσει από τη χώρα μας και δέθηκαν μαζί της, να μην ξεχνούν όσα τους προσέφερε. Προσεύχονται όλοι για τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν τις φονικές πυρκαγιές.

Πλήθος παικτών που έχουν περάσει από την Ελλάδα, αποδεικνύουν το δέσιμό τους με τη χώρα μας, στέλνοντας διαρκώς μηνύματα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και την τραγωδία που υφίσταται τις τελευταίες ημέρες, από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική.

Οι δηλώσεις συμπόνιας και αλληλεγγύης έχουν κατακλύσει από χθες τα social media, με νέα ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην Ελλάδα να προστίθενται στη σχετική λίστα. Κόκε, Μπεργκ, Ζιλμπέρτο, Ζαρντίμ, Τζέιμς και πολλοί άλλοι, παρακολουθούν σοκαρισμένοι και προσεύχονται για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης για την Ελλάδα

“Δεν μπορώ να πω καν πως νιώθω για ό,τι γίνεται στην Ελλάδα. Πολύ λυπηρό. Να είστε δυνατοί!”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης, Σέρχιο Κόκε.

https://www.facebook.com/sergio.contreraspardo.5/posts/871364876584654

“Οι προσευχές μου σε όλους στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι δεν θα χαθεί κάποιος άλλος απ’ αυτήν την τραγωδία”, τόνισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς.

«Όλες μου οι σκέψεις στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει τις τρομερές πυρκαγιές. Όλες μου οι σκέψεις στον ελληνικό λαό», ήταν το μήνυμα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

https://twitter.com/leonardojjardim/status/1021844959819952133

“Όλες μου οι προσευχές και οι σκέψεις στην Ελλάδα και όλους τους ανθρώπους. Να σας έχει ο Θεός καλά”, έγραψε κάτω από μία ανάρτηση με την ελληνική σημαία, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

https://www.instagram.com/p/BloSMdHH1gx/?utm_source=ig_embed

“Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί σου Ελλάδα”, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

https://www.instagram.com/p/BloE3vMgdCC/?utm_source=ig_embed

«Σήμερα το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντικό. Ακόμα μια μάχη για την Ελλάδα», το σχόλιο του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Χακόμπο Σανθ.

https://www.facebook.com/jacobosanzGk/posts/2027566040607360

“Την συμπαράστασή μου στον Ελληνικό λαό για το δράμα που περνάει και κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων!!! Ξέρω τι είναι να χάνεις το σπίτι σου και αγαπημένους σου ανθρώπους!!!!” επισήμανε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις