Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δεν σταματάει η ΑΕΚ! Φιλική “τεσσάρα” στον Παναιτωλικό

Δεν σταματάει η ΑΕΚ! Φιλική “τεσσάρα” στον Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Superleague δεν έχει αγωνιστική δράση. Αυτό δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ χαλαρώνει.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά τη διακοπή του πρωταθλήματος και μετά τη Λαμία, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Παναιτωλικό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε του συνόλου του Τραϊανού Δέλλα με 4-0, δείχνοντας ότι παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Το σκορ για τους “κιτρινόμαυρους” άνοιξε ο Αϊντάρεβιτς με κοντινό σουτ στο 12′, έπειτα από σέντρα του Λόπες. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κλωναρίδης “έγραψε” το 2-0 με προσωπική ενέργεια και σουτ.

Στο 62′ ήρθε η σειρά του Γιακουμάκη να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 3-0, περνώντας και τον τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κάνει και το 4-0 στο 65′, αλλά το σουτ του Αντωνίου βρήκε στο δοκάρι. Τελικά, αυτό έγινε στο 74′ με τον Κλωναρίδη να ευστοχεί σε πέναλτι που κέδρισε ο Λιβάγια.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς, Λιβάια, Γιακουμάκης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαρινάκης, Μπράβο, Ντίας, Μάζουρεκ, Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν, Μοράρ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις