Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν τα… παρατάει η Μπάγερν! Με Δώνη η νίκη της Στουτγκάρδης – videos

Δεν τα… παρατάει η Μπάγερν! Με Δώνη η νίκη της Στουτγκάρδης – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ήξερε πως μια νέα “γκέλα” θα… ψαλίδιζε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Μπάγερν Μονάχου θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και πέρασε από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης (2-1). Ακάθεκτη η Ντόρτμουντ – H Στουτγκάρδη νίκησε μέσα στην έδρα της την Άουγκσμπουργκ ε γκολ του Τάσου Δώνη (1-0).

Είχε να.. γευτεί τη χαρά της νίκης στην Bundesliga εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η Μπάγερν Μονάχου όμως πήγε αποφασισμένη για τη νίκη στη Βρέμη και τα κατάφερε. Οι Βαυαροί νίκησαν την Βέρντερ με 2-1, παρέμειναν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κράτησαν σταθερή τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Γκνάμπρι, αλλά δέχθηκε το 1-1 στο 33′ από τον Οσάκο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 50′ με τον Γκνάμπρι να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Η Ντόρτμουντ παρέμεινε στο +9 από την Μπάγερν Μονάχου και στο +7 από τη Γκλάντμπαχ, αφού επικράτησε εντός έδρας της Φράιμπουργκ με 2-0. Το τέρματα των Ρόις (40′) και Αλκάθερ (90+1′) έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Σημαντική νίκη για τη Στουτγκάρδη, που επικράτησε εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τάσος Δώνης, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να φτάσει τους 10 βαθμούς και να βγει -προσωρινά- από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις