Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Διακοπές στα χωράφια για διάσημο ποδοσφαιριστή! – video

Διακοπές στα χωράφια για διάσημο ποδοσφαιριστή! – video
ΦΩΤΟ yutube

Στα 23 του χρόνια, ο Ρόμπερτ Ρόχας είναι από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές σε Παραγουάη και Αργεντινή, έχοντας λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να βοηθάει τους γονείς του στα χωράφια, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Σε μία εποχή που η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο, περνούν τα καλοκαίρια τους στη… Μύκονο, ο Ρόμπερτ Ρόχας προτιμά να βοηθά τους γονείς του στα χωράφια της Παραγουάης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής και πρόσφατα κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες με τους “εκατομμυριούχος”, όμως αυτό δείχνει να μην τον έχει αλλάξει καθόλου.

Κι αυτό γιατί στις διακοπές του από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, βρέθηκε στο χωριό του κοντά στην πόλη Ασουνσιόν για να δουλέψει στο πλευρό της οικογένειάς του στα χωράφια. «Οι δικές μου διακοπές είναι αυτές. Θέλω να βοηθήσω την οικογένειά μου με όποιο τρόπο μπορώ», ανέφερε ο ίδιος σε τηλεοπτικό δίκτυο που τον… ανακάλυψε εν ώρα εργασίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις