Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Διακοπή πρωταθλήματος – Έρχεται η FIFA και απαιτεί λύση! Δίνει συνέντευξη Τύπου

FIFA

Στη χώρα μας αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι της FIFA, μετά από αυτά που έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνέντευξη Τύπου απ’ τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ.

Με επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και σε συνεννόηση με την UEFA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τον κ. Βασιλειάδη (10:00), όσο και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σκοπός της επίσκεψης της FIFA στην Ελλάδα, το να βρεθεί μια ασυμβίβαστη λύση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άξιο αναφοράς, πως ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ κ. Χέρμπερτ Χούμπελ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο κ. Χούμπελ θα μιλήσει την Τετάρτη (14/03)στις 12.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα πει, μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Η επιστολή

Αγαπητέ και αξιότιμε Υπουργέ,

Έλαβα την επιστολή που μου στείλατε στις 12 Μαρτίου του 2018 και μελέτησα προσεκτικά τα στοιχεία της.

Η FIFA είναι σε συνεχείς επαφές με την UEFA και παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα, αναφορικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα, η Επιτροπή Ελέγχου της FIFA, υπεύθυνη στο να επιβλέπει και να παρακολουθεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό και απόψε μια επιτροπή θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τους αρμόδιους για την μετέπειτα δράση που θα ληφθεί.

Παρόλο που θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά συνέβησαν σε μια εγχώρια διοργάνωση και συνεπώς τα οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν εντάσσονται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις