Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Διάσημος ποδοσφαιριστής έχει σχέση με την ανιψιά της πρώην συζύγου! pic

Χουλκ
ΑΠΕ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Χουλτ χώρισε τον περασμένο Αύγουστο με την για 12 χρόνια σύζυγο του. Η… αγκαλιά όμως που βρήκε παρηγοριά έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Συμμέτοχος σε μια… τουλάχιστον “τραβηγμένη” ερωτική ιστορία είναι ο Τζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα, γνωστός σε όλους και ως Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής χώρισε τον Αύγουστο που μας πέρασε με τη σύζυγο του, Ιράν Άντζελο ντε Σόουζα, με την οποία έχει τρία παιδιά (ήταν 12 χρόνια μαζί).

Ο Χουλκ όμως δεν άργησε να βρει παρηγοριά και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, έχει στο… πλάι του την αγαπημένη ανιψιά της πρώην συζύγου του, Καμίλα!

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο Χουλκ ενημέρωσε τους γονείς της Καμίλα για τη σχέση τους. “Το περασμένο Σάββατο ο ίδιος ο Χούλκ κάλεσε τους γονείς και τον αδερφό της Καμίλα. Τους είπε την αλήθεια και ανακοίνωσε την σχέση τους που ξεκίνησε τον Οκτώβριο. Ήταν ο ίδιος ο Χουλκ που το επισημοποίησε διότι δεν ήθελε να κρύβεται. Το έκανε για να αποφύγει τα ψέματα και τις κακόφημες διαδόσεις” ανέφερε.

https://twitter.com/sitetnonline/status/1209209289488916481

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις