Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δίδυμο Αραούχο – Ιμπραΐμοβιτς! Ο Αργεντινός της ΑΕΚ στο “στόχαστρο” των Γκάλαξι

Αραούχο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λας Πάλμας φέρεται να απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ και σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, η πρόταση αυτή προήλθε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Οι φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα βρεθεί μία “φόρμουλα” για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα τους, αλλά το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να απομακρύνεται, αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η Λας Πάλμας είπε “όχι”, ακόμη και σε 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter, του Ισπανού δημοσιογράφου που αποκάλυψε το γεγονός πάντως, η πρόταση αυτή είναι 100% πραγματική και μάλιστα προήλθε από ομάδα του MLS. Πιο συγκεκριμένα, οι Λ.Α. Γκάλαξι φέρονται να έχουν βάλει στο “στόχαστρό” τους τον Αργεντινό πρωταθλητή Ελλάδος με την ΑΕΚ, θέλοντας να τον κάνουν δίδυμο στην επίθεσή τους με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα του Λος Άντζελες και έχει ήδη καταφέρει να “εκτοξεύσει” τη δημοτικότητα της ομάδας του στις ΗΠΑ, όμως το MLS παραμένει ένα πρωτάθλημα με ελάχιστο ενδιαφέρον για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές με προοπτική καριέρας στην Ευρώπη.

Η ανάρτηση για τον Αραούχο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις