Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δίδυμο Σωκράτης – Μαυροπάνος στην Άρσεναλ! Κοντά στους Λονδρέζους ο Παπασταθόπουλος

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμπουντ και φαβορί για την απόκτησή του είναι η Άρσεναλ. Εκεί θα βρει και έναν ακόμη Έλληνα αμυντικό, τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Στο “δρόμο” για το Λονδίνο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τα ΜΜΕ από Αγγλία και Γερμανία, να συμφωνούν ότι η Άρσεναλ είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

«Οι συνομιλίες δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής καμία προοπτική για παράταση του συμβολαίου», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο Sokratis θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του Ρου.

Δημοσίευμα από τη Γερμανία μάλιστα, αναφέρει ότι «η Άρσεναλ θεωρείται η κορυφαία υποψήφια για τον Έλληνα, που μπορεί να φέρει στα ταμεία της Ντόρτμουντ περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα ήταν η έβδομη πιο ακριβή… παραχώρηση της ιστορίας της ομάδας. Ο μάνατζέρ του λέγεται ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους «κανονιέρηδες».

Την ίδια ώρα, οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ήδη επαφές με τον επικεφαλής της Αρσεναλ, Στηβ Μίσλιντατ και τονίζουν, πως ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έχει προτάσεις και από την Ιταλία, αλλά εκείνος έχει επιλέξει την Premier League ως τον επόμενο προορισμό του.

Δίδυμο με Μαυροπάνο – Ξανά με Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν

Αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ λοιπόν, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μετακομίσει στο Βόρειο Λονδίνο, όπου θα βρει και αρκετούς παλιούς γνώριμους, αφού στους “gunners” αγωνίζονται και οι επίσης πρώην παίκτες της Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν, με τους οποίους συνυπήρξε για αρκετά χρόνια στην Μπορούσια.

Πολύ πιθανό είναι όμως, να έχει την ευκαιρία να συγκροτήσει και ένα… ελληνικότατο αμυντικό δίδυμο στην Άρσεναλ, αφού εκεί βρίσκεται πλέον και ο Ντίνος Μαυροπάνος, με το νεαρό Έλληνα αμυντικό να παίρνει στο τέλος της χρονιάς και αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Αρσέν Βενγκέρ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις