Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δήμαρχος Μονάχου: «Καμία πιθανότητα για φιέστα τίτλου της Μπάγερν»

Δήμαρχος Μονάχου: «Καμία πιθανότητα για φιέστα τίτλου της Μπάγερν»
ΦΩΤΟ Reuters

Τους το ξεκόβει! Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να σηκώσει μια ακόμα… σαλατιέρα στη Γερμανία, μετά το «διπλό» στην έδρα της Ντόρτμουντ, αλλά ο δήμαρχος Μονάχου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία φιέστα στην πόλη!

Ο κορονοϊός έχει διαμορφώσει νέα δεδομένα στον αθλητισμό και έχει αλλάξει πολλές από τις… συνήθειες των ποδοσφαιριστών και των ομάδων. Αντισηπτικά, κεκλεισμένων των θυρών, προσοχή στους πανηγυρισμούς και «φτωχές» φιέστες είναι κάποια από αυτά.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να σηκώσει τον 8ο σερί της τίτλο στην Bundesliga μετά τη νίκη της στην έδρα της Ντόρτμουντ, αλλά οι παίκτες του Χάνσι Φλικ δεν θα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως θα ήθελαν.

«Ο αγαπημένος τρόπος πανηγυρισμού για τις επιτυχίες της ομάδας στην Mαρίενπλατς πιθανότατα δεν θα μπορεί να γίνει φέτος, αφού υπάρχουν περιορισμοί λόγω της πανδημίας που ξέσπασε. Νομίζω ότι μαζί με τον σύλλογο θα βρούμε έναν σωστό τρόπο να γιορτάσουμε αν φτάσει η ομάδα στο 8ο σερί πρωτάθλημα» δήλωσε ο δήμαρχος του Μονάχου, Ντίτερ Ρίτερ στην εφημερίδα Bild.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις