Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Διπλά χαμένος ο Παναθηναϊκός! Ήττα από τη Ντεν Χάαγκ και μείον δύο παίκτες [pics]

Διπλά χαμένος ο Παναθηναϊκός! Ήττα από τη Ντεν Χάαγκ και μείον δύο παίκτες [pics]
ΦΩΤΟ twitter

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από την Ντεν Χάαγκ στην Ολλανδία, αλλά εκτός από το συγκεκριμένο ματς, έχασε και δύο ποδοσφαιριστές του, αφού τόσο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, όσο και ο Αντονί Μουνιέ, αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο.

Σε δεύτερη μοίρα περνάει η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ντεν Χάαγκ σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία, αφού κατά τη διάρκειά του, οι “πράσινοι” έχασαν με τραυματισμούς, δύο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές τους.

Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αντονί Μουνιέ αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι και πλέον ο Γιώργος Δώνης ανησυχεί περισσότερο για την κατάσταση των δύο παικτών παρά για την εικόνα του αγώνα. Οι “πράσινοι” ήταν άλλωστε καλύτεροι από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αλλά κάποια “παιδικά” λάθη στην άμυνα, έφεραν την ήττα με 3-1.

Το παιχνίδι

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ντεν Χάαγκ, με τον Χατζηθεοδωρίδη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και από ωραίο γύρισμα του Ρεγκάκου να πλασάρει ιδανικά με το δεξί για το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους “πράσινους” που ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο και πίεζαν ψηλά τους Ολλανδούς, όμως δύο κάθετες πάσες στην αντεπίθεση, “τρύπησαν” την άμυνά τους στο 23ο λεπτό του ματς και ο Μπέκερ εκμεταλλεύτηκε το κενό στο αριστερό άκρο, πασάροντας στον Γκούσενς μέσα στην περιοχή, για να κάνει αυτός το 1-1 με δυνατό σουτ στη γωνία του Διούδη.

Η ισοφάριση άλλαξε την “εικόνα” του αγώνα, με την Ντεν Χάαγκ να γίνεται στη συνέχεια πιο επιθετική και να πετυχαίνει στο 30′ ένα ακόμη γκολ, από λάθος διώξιμο του Γιόχανσον και πλασέ του Χούι από κοντά. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αφού το μόνο σημαντικό γεγονός στη συνέχεια ήταν ο τραυματισμός του Κολοβέτσιου στο 42ο λεπτό.

https://twitter.com/ADODenHaag/status/1023279586640056320

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” ήταν και πάλι αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Θεοχάρη να χάνει στο 53′ μία μοναδική ευκαιρία για γκολ, αλλά να βάζει άσχημα το κεφάλι του στο κόρνερ του Μουνιέ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 61′ μάλιστα έχασε μία ακόμη διπλή ευκαιρία για γκολ, αλλά ούτε ο Σέχου με κεφαλιά, ούτε ο Τζανδάρης με σουτ από πλεονεκτική θέση, κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα προς τα δίχτυα.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε εξαιτίας και των αρκετών αλλαγών, αλλά και του τραυματισμού του Μουνιέ, με τον Παναθηναϊκό να μένει μάλιστα και με 10 παίκτες στο γήπεδο, αφού είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του στο τέλος.

Έτσι η Ντεν Χάαγκ βρήκε την ευκαιρία να πετύχει και ένα ακόμη γκολ, με τον Ζανγκ με δυνατό σουτ κάνει το 3-1 στο 86ο λεπτό του αγώνα, στην αντεπίθεση.

https://twitter.com/ADODenHaag/status/1023295157343608832

Οι συνθέσεις στο Ντεν Χάαγκ – Παναθηναϊκός

Ντεν Χάαγκ (Α. Γκροενεντάικ): Τζούινκελς, Μπέουγκελσνταϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62’ Νταλιμπάκερ), Ίμερς, Γκόουσενς, Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπεργκ, Χόουι (70’ Ζανγκ).

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (70’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41’ Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46’ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46’ Οικονομόπουλος), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Στάικος (46’ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Ινσούα), Χατζηγιοβάνης (46’ Μουνιέ), Μπουζούκης (70’ Εμμανουηλίδης), Ρεγκάκος (46’ Σέχου).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις