Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Δώρο” σε Ρεάλ από το Γαλατάσαραϊ – Μπριζ! Η Λεβερκούζεν στο Europa League

“Δώρο” σε Ρεάλ από το Γαλατάσαραϊ – Μπριζ! Η Λεβερκούζεν στο Europa League
ΦΩΤΟ Reuters

Έπαιξαν για το ευρωπαϊκό τους… αύριο στο Europa League Η Γαλατάσαραϊ δεν μπόρεσε να νικήσει μέσα στην Τουρκία την Κλαμπ Μπριζ (1-1) κι έτσι η πρόκριση στη “δεύτερη” διοργάνωση της UEFA θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Στην επόμενη φάση του Champions League η Ρεάλ, πριν καν αγωνιστεί! Η Μπάγερν Λεβερκούζεν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λοκομιτίβ Μόσχας και “κλείδωσε” την πρόκριση στο Europa League.

Η Γαλατάσαραϊ βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη που θα την έστελνε πολύ κοντά στους “32” του Europa League, αλλά η Κάμπ Μπριζ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με γκολ του Ντιατά στο 90+2′ και έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον 1ο όμιλο που… οδηγεί στο Europa League.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση (2 β.), ανέβασε τους φιλοξενούμενους στους 3 βαθμούς κι έδωσε… δώρο στην Ρεάλ την πρόκριση στους “16” του Champions League, πριν αγωνιστεί με την πρωτοπόρο Παρί!

Την ίδια στιγμή, στο άλλο ματς που ξεκίνησε στις 19:50, η Μπάγερ Λεβερκούζεν -με τον Παναγιώτη Ρέτσο να ξεκινά στη βασική της 11άδα μετά από έναν χρόνο- πέρασε από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας (2-0) με το αυτογκόλ του Ζεμαλέντιν και το τέρμα του Μπέντερ.

Οι “ασπιρίνες” έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς, άφησαν τους Ρώσους στην τελευταία φάση του 4ο ομίλου του Champions League (3 β.) και κατέλαβαν την 3η θέση που… στέλνει στο Europa League.

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Παρί-Γαλατά

Μπριζ-Ρεάλ

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Λεβερκούζεν-Γιουβέντους

Ατλέτικο-Λοκομοτίβ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις