Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια και “παρατηρήσεις” από ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προς Μπαταγιάννη

Δυσαρέσκεια και “παρατηρήσεις” από ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προς Μπαταγιάννη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα… παράπονα τους προς τον πρόεδρο της Superleague, Βαγγέλη Μπαταγιάνη, εξέφρασαν κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους προς το πρόσωπο του προέδρου της Superleague και αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με αφορμή κυρίως την στάση του προς τους διαιτητές, στην πρόσφατη συνάντηση που υπήρξε μετά την αποχή τους.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, είπε χαρακτηριστικά στον κ. Μπαταγιάννη: “Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;”.

Ο πρόεδρος της Λίγκας και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, για να πάρει την απάντηση του Μηνά Λυσσάνδρου. “Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;”.

Απ’ τη μεριά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συμφώνησε με τα λεγόμενα του κ Λυσάνδρου (σ.σ. όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ), ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα.

“Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;”, ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, για να του απαντήσει ο Μπαταγιάννης ότι “… έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της λίγκας να πάω και πήγα”.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: “Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις