Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έφτασε στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός! [pics]

Έφτασε στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός! [pics]
olympiacos.org

Η σκληρή δουλειά για τον Ολυμπιακό δεν σταματάει. Μετά την επιστροφή τους από το Ζέεφελντ της Αυστρίας και την παραμονή της για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν το… χτίσιμο της ομάδας -ενόψει της νέας σεζόν- στο Γκενκ!

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (13.07.2018) στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αφού μετέβησαν αεροπορικώς στις Βρυξέλλες, επιβιβάστηκαν εκεί στο πούλμαν της ομάδας, το οποίο τους μετέφερε στο Γκενκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής 28 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Κατά την παραμονή τους στο Βέλγιο, οι Πειραιώτες θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια

* 14/7 – 20:00 Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)

* 15/7 – 14:00 Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)

* 18/7 – 19:30 Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)

* 21/7 – 18:00 Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)

Εν συνεχεία στις 22/7, οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στην Ολλανδία (Έρμελο) όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 27, οπότε και θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Επί ολλανδικού εδάφους οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια

* 24/7 – 20:00 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)

* 26/7 – 19:00 Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις