Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Είναι επίσημο! Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Είναι επίσημο! Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ Reuters

Η “πεντάρα” από την Μπαρτσελόνα ήταν η.. σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζουλέν Λοπετέγκι επισημοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Δευτέρας (29.10.2018) λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 5-1 που την έφερε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στην ανακοίνωση της, η Ρεάλ αναφέρει πως τα αποτελέσματα της ομάδας δεν συνάδουν με την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της, τονίζει ότι ο σύλλογος είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και αναφέρει πως προσωρινά τα ηνία πηγαίνουν στον Σαντιάγκο Σολάρι.

Η ανακοίνωση της “βασίλισσας”

“Το Δ.Σ της Ρεάλ συνεδρίασε την 29η Οκτωβρίου και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του Τζούλεν Λοπετέγκι με την ομάδα. Αυτή η απόφαση λήφθηκε με τη μέγιστη υπευθυνότητα με σκοπό ν’ αλλάξει η δυναμική της ομάδας, τη στιγμή που είναι εφικτοί οι στόχοι της σεζόν.

Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη “Χρυσή Μπάλα” και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Η ομάδα ευχαριστεί τον Τζούλεν Λοπετέγκι και το τεχνικό του επιτελείο για την προσπάθεια και τη δουλειά και τους εύχεται το καλύτερο για την καριέρα τους. Αντικαθίσταται προσωρινά από τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα από το πρωί της Τρίτης”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις