Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Είναι οριστικό! Αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα της αστυνομίας και ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη (08.01.2020)

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας -και μετά από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. και εισήγησης της ΔΕΑΒ- το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας (ήταν προγραμματισμένο να γίνει 08.01.2020 / 17:15)

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε έντονος φόβος πως για πιθανή “συνάντηση” ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην ευρύτερη περιοχή (οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίζονται επίσης αύριο στην Καλαμάτα).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να βρεθεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι των δύο ομάδων. Ένα πιθανό “σενάριο” είναι να πάει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το πρώτο ματς με τον Αστέρα στις 16/1 και η ρεβάνς να γίνει στις 29/1, κάτι που σημαίνει ότι θα μετατεθεί και ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (λογικά στις 16/1).

Η σχετική ενημέρωση…

“Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις