Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ποδοσφαιρικό αγώνα Τοπικού στη Μακεδονία! [video]

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ποδοσφαιρικό αγώνα Τοπικού στη Μακεδονία! [video]

Ομάδα νεαρών με καλυμμένα πρόσωπα, εισέβαλαν στο γήπεδο σε αναμέτρηση για την 1η κατηγορία του Τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, μεταξύ του ΑΟ Παύλου Μελά και του Ολυμπιακού Κυμίνων, την Κυριακή (22/12).

Από ένα αρνητικό περιστατικό έντασης που παραλίγο να οδηγήσει σε επεισόδια σημαδεύτηκε η αναμέτρηση μεταξύ Παύλου Μελά και Ολυμπιακού Κυμίνων για την 1η κατηγορία του Τοπικούς πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας την Κυριακή (22/12) καθώς περίπου 10 νεαροί, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 32ο λεπτό του ματς προκαλώντας με χειρονομίες τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Παύλου Μελά, Γιώργος Τσαρδακλής, έσπευσε άμεσα να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού κινήθηκε προς τους φιλάθλους της ομάδας του, που αντέδρασαν στην είσοδο των κουκουλοφόρων, ενώ αργότερα έκανε και σχετική ανάρτηση για το γεγονός στο λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε το video με την εισβολή των κουκουλοφόρων

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ομάδας του Παύλου Μελά

“Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποντροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκέφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας. Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται “Los Canarios” και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια. Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους! Τους προειδοποιούμε ότι αν ξανα ασχοληθούν με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας “Green Angels” θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστυχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις