Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Είχε… Άγιο η Λίβερπουλ – Τρία γκολ ο Πούκι – video

Είχε… Άγιο η Λίβερπουλ – Τρία γκολ ο Πούκι – video
Reuters

Η Λίβερπουλ ήταν υποτονική για ένα ημίχρονο στην έδρα της Σαουθάμπντον. Τα πράγματα όμως έγιναν… απλά, όταν ο Μανέ “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα. “Διπλό” με 2-1 για την ομάδα του Κλοπ! Νόριτς – Νιούκαστλ 3-1 με χατ-τρικ του Πούκι.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε. Η Λίβερπουλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σαουθάμπντον και έκανε το 2×2 στη φετινή Premier League.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τη Σαουθάμπτον να μην πιέζεται από την Λίβερπουλ και μάλιστα να έχει και κάποιες καλές στιγμές στην εστία του Αντριάν. Στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο ημίχρονο (38′), ο Άνταμς έστειλε -με κεφαλιά- την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των “ρεντς”. Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου όμως, ο Μανέ κατάφερε να κάνει το 0-1, με ένα τρομερό σουτ (45+2′).

Η Λίβερπουλ μπήκε.. φορτσάτη στην επανάληψη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και δείχνοντας διάθεση να “καθαρίσει” το “διπλό”. Ο Ίνγκς προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με τρομερό μακρινό φαλτσαριστό σουτ στο 67′ (πέρασε ελάχιστα άουτ), για να έρθει ο Φιρμίνο τέσσερα λεπτά αργότερα και να διαμορφώσει το 0-2 με υπέροχη προσπάθεια.

Οι “ρεντς” έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ, αλλά στο φινάλε αγχώθηκαν. Στο 83′ ο Φαν Ντάικ γύρισε τη μπάλα στον Αντριάν, εκείνος θέλησε να τη διώξει με το βολέ, αυτή βρήκε στο πόδι του Ινγκς και κατέληξε στα δίχτυα της Λίβερπουλ για το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα, οι “Άγιοι” άγγιξαν την ισοφάριση.

Η “φαρμακερή” συρτή μπαλιά βγήκε από τα δεξιά, ο Ινγκς έκανε το πλασέ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αντριάν.

https://twitter.com/AmosCFC/status/1162752433002561536

Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η εντός έδρας νίκη της Νόριτς επί της Νιούκαστλ με 3-1, με τον Τεέμου Πούκι, να πετυχαίνει χατ-τρικ.

«Ζορίστηκε» η Άρσεναλ! «Καθάρισαν» οι επιθετικοί – videos

Μπράιτον και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, η Έβερτον νίκησε 1-0 την Γουότφορντ με τέρμα του Μπερνάρντ στο 10′, ενώ με δύο τέρματα στο πρώτο 12λεπτο, η Μπόρνμουθ άλωσε την έδρα της Άστον Βίλα επικρατώντας με 2-1.

Τα αποτελέσματα στα πέντε ματς του Σαββάτου που είχαν “σέντρα” στις 17:00

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1-2

(71′ Λουίζ / 2′ πεν. Κινγκ, 12′ Γουίλσον)

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1

(65′ Τροσάρντ / 61′ Χαβιέρ Ερνάντες)

Έβερτον – Γουότφορντ 1-0

(10′ Μπέρναρντ)

Νόριτς – Νιούκαστλ 3-0

(32′ 63′ 75′ Πούκι)

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2 (83′ Ινγκς / 45+1′ Μανέ, 71′ Φιρμίνο)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις