Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Έκπληξη” με Γκριεζμάν! Συμφώνησε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης [pic]

Αντονί Γκριεζμάν
ΦΩΤΟ Reuters

Ολική ανατροπή στην περίπτωση του Αντονί Γκριεζμάν, ο οποίος φαίνεται να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή για τη μετεγγραφή του στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραμονή του στην ομάδα.

Όλη η Ατλέτικο προσπαθούσε να πείσει τον Αντονί Γκριεζμάν να παραμείνει στο Βιθέντε Καλντερόν και μάλλον τα κατάφερε! Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Γάλλος σούπερ σταρ αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης των “ροχιμπλάνκος” και θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Μετά την κατάκτηση και του Europa League, το μέλλον του διεθνή επιθετικού θεωρείτο δεδομένο ότι θα τον βρει εκτός πλάνων στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με τη μετεγγραφή του στη Μπαρτσελόνα να μοιάζει σχεδόν “κλεισμένη” για να καλύψει ουσιαστικά και την περσινή απώλεια του Νεϊμάρ στους “μπλαουγκράνα”.

Η αποθέωση από τους οπαδούς και οι “πιέσεις” από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο στην Ατλέτικο, όμως φαίνεται ότι κατέβαλαν τις “αντιστάσεις” του Γκριεζμάν, ο οποίος και αποφάσισε να παραμείνει τελικά για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, στην ομάδα με την οποία έχει κάνει τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του.

Ένα από τα δημοσιεύματα για τον Γκριεζμάν

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις