Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τρελάθηκε” ο Μουρίνιο! Όρμησε σε άνθρωπο της Τσέλσι – Η χειρονομία στην εξέδρα – video

“Τρελάθηκε” ο Μουρίνιο! Όρμησε σε άνθρωπο της Τσέλσι – Η χειρονομία στην εξέδρα – video

Έξαλλος έγινε ο Ζοσέ Μουρίνιο λίγο μετά την ισοφάριση της Τσέλσι -και το τελικό 2-2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- με μέλος του σταφ των “μπλε”. Ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” είχε και μια… έντονη στιγμή με τους οπαδούς των Λονδρέζων, επειδή τον αποδοκίμασαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μια… ανάσα από τη νίκη μέσα στην έδρα της Τσέλσι, αλλά το γκολ του Μπάρκλεϊ στο 6΄ λεπτό των καθυστερήσεων… έφτιαξε το τελικό 2-2. Ο Μουρίνιο έχασε μέσα από τα χέρια του το “τρίποντο” και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του!

Σοκ στο 96′ για τον Μουρίνιο! Ο Μπάρκλεϊ ισοφάρισε 2-2 τη Γιουνάιτεντ – videos

Αμέσως μετά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός “τρελάθηκε” με συνεργάτη του Μάουρο Σάρι, που πέρασε από μπροστά του, πανηγυρίζοντας με… έντονο τρόπο. Ο Μουρίνιο πετάχτηκε από το κάθισμα του λες και τον “χτύπησε” ρεύμα και όρμησε αγριεμένος προς το μέλος του σταφ της Τσέλσι. Οι άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου αλλά και ποδοσφαιριστές τηε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόλαβαν και μπήκαν στη μέση, πριν τα πράγματα ξεφύγουν!

https://twitter.com/CFCPys/status/1053639537778417664

https://twitter.com/utdreport/status/1053642669971464192

Έδειξε τα τρία πρωταθλήματα στους οπαδούς της Τσέλσι

Αυτό δεν ήταν το τελευταίο έντονο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μουρίνιο στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των οπαδών των “μπελ” και… δεν άντεξε.

Θέλοντας να τους θυμήσει τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε με τους Λονδρέζουν, ο Μουρίνιο έδειξε τα τρία πρωταθλήματα στους οπαδούς της Τσέλσι, ζητώντας με αυτό τον τρόπο… σεβασμό!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις