Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σοκ στο 96′ για τον Μουρίνιο! Ο Μπάρκλεϊ ισοφάρισε 2-2 τη Γιουνάιτεντ – videos

Σοκ στο 96′ για τον Μουρίνιο! Ο Μπάρκλεϊ ισοφάρισε 2-2 τη Γιουνάιτεντ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα τρομερό ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ σε 2-1 με δύο γκολ του Μαρσιάλ, αλλά ο Μπάρκλεϊ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων “πάγωσε” το… χαμόγελο του Μουρίνιο ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε κοντά στο “σπάσιμο” του αήττητου της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα μέσα στην έδρα της, όμως ένα σουτ του Μπάρκλεϊ από κοντά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, έφερε το τελικό 2-2.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν δίκαια με κεφαλιά του Ρούτινγκερ από κόρνερ, στο οποίο τον έχασε στο μαρκάρισμα, ο… αδιάφορος Πογκμπά.

Η ομάδα του Μουρίνιο όμως, ήταν μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Μαρσιάλ να πετυχαίνει δύο εξαιρετικά γκολ με υπέροχα τελειώματα (55′,73΄) έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2.

https://www.youtube.com/watch?v=8Y9l26bCd4g

Το ματς έδειχνε μάλιστα να καταλήγει στα “χέρια” του Πορτογάλου τεχνικού, όμως ο Μπάρκλεϊ είχε διαφορετική άποψη και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=x-6HtxE58aE

Οι συνθέσεις στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (69′ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (73′ Πέδρο), Μοράτα (79′ Ζιρού), Αζάρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (85′ Αλέξις), Μάτα (75′ Ερέρα), Μαρσιάλ (84′ Περέιρα), Λουκακού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις