Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έκρηξη” Μπαλοτέλι! “Ρατσιστές είστε η άρρωστη πλευρά του κόσμου”

“Έκρηξη” Μπαλοτέλι! “Ρατσιστές είστε η άρρωστη πλευρά του κόσμου”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν άντεξε! Ο Ιταλός επιθετικός της Νις εξαπέλυσε “επίθεση” στους ρατσιστές χρήστες των social media, με αφορμή σχόλια που δέχθηκε από διάφορα προφίλ.

Έχει αποδείξει πολλές φορές πως σε θέματα ρατσισμού στο ποδόσφαιρο θέλει να.. βγαίνει μπροστά! Ο Μάριο Μπαλοτέλι είδε τα τραγικά σχόλια που έγινα στο λογαριασμό του και εξαπέλυσε “επίθεση” σε όσους κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο τους και δείχνουν το πόσο… μικροί είναι με τα σχόλια τους.

Ο Μπαλοτέλι έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα μηνύματα που άφησε στο λογαριασμό του ένας χρήστης των social media (“δεν έχουν σημασία τα γκολ που βάζεις ή τα χρήματα που παίρνεις, είσαι μία μαϊμού με λοφίο)” και στη συνέχεια έγραψε το ακόλουθο μήνυμα.

Σε εσάς τους ρατσιστές αξίζει μόνο ένα πράγμα. Να ζήσετε μέχρι να μείνετε στο τέλος μόνοι σας. Χωρίς κανείς να σας σκέφτεται, χωρίς να λείπετε σε κανέναν και να φύγετε μια μέρα χωρίς να σας θυμάται κανείς. Είστε η άρρωστη πλευρά αυτού του κόσμου. Με έχετε εκνευρίσει. Ελάτε να μου πείτε αυτά τα πράγματα κατάμουτρα, ας δούμε αν η οθόνη του υπολογιστή σας ή το τηλέφωνό σας, σας προστατέψει τότε”.

Να θυμίσουμε πως ο Μπαλοτέλι όταν έπαιζε στην Ιταλία είχε γίνει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της Ιταλίας, αφού είχε μπει στο στόχαστρο των νεοφασιστών της Forza Nuova.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις