Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Εκρηκτική” Ρεάλ! “Σκόρπισε” τη Σεβίλλη [vid]

Ρεάλ

Τον τελευταίο διάστημα, οι παίκτες της Ρεάλ τα έχουν ακούσει… μαζεμένα, αφού δεν πείθουν με την απόδοση τους! Το “μεγάλο” ματς κόντρα στη Σεβίλλη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γι’ αυτούς να δώσουν απαντήσεις, διαλύοντας την αντίπαλο τους στο “Μπερναμπέου” με 5-0.

Πριν από το ματς του “Μπερναμπέου” η Σεβίλλη ήταν στο +1 από τη Ρεάλ στη βαθμολογία. Το “μεγάλο” ματς στην έδρα των Μαδριλένων όμως έγινε ένας υγιεινός περίπατος για την ομάδα του Ζιντάν (5-0).

Η καλή… μέρα φάνηκε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, με τον κόσμο που βρέθηκε στο Μπερναμπέου να “αποθεώνει” τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη “Χρυσή Μπάλα” που κατέκτησε. Ο Πορτογάλος δεν τους άφησε.. παραπονεμένους.

Η Ρεάλ έπιασε εκπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και “φιλοδώρησε” με 5 γκολ τη Σεβίλλη. Ο Νάτσο άνοιξε το σκορ στο 3′, ενώ στη συνέχεια ο κριστιάνο Ρονάλντο “κούνησε” δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα (23′, 31′). τα τέρματα των Κρος (38′) και Χακίμι (42′) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο των “μερένγγες”.

Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν -έχοντας παιχνίδι περισσότερο- ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (31) και βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που παίζει την Κυριακή στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις