Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έκρυψε την… μπάλα η Μπάγερν! Ισοφάρισε ρεκόρ του ο Λεβαντόφσκι (video)

Έκρυψε την… μπάλα η Μπάγερν! Ισοφάρισε ρεκόρ του ο Λεβαντόφσκι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν δείχνει να έχει ανάγκη από την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίσει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο –παρά τη μεγάλη διακοπή που είχαμε λόγω κορονοϊού- διέλυσε εντός έδρας τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5-0 και οδεύει προς μια ακόμα «σαλατιέρα» στην Bundesliga. Δύο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που… ισοφάρισε ρεκόρ του.

Καλεσμένη στο… πάρτι της Μπάγερν Μονάχου και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν η Φορτούνα. Η ομάδα από το Ντίσελντορφ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους Βαυαρούς και τον Πολωνό επιθετικό και ηττήθηκε με το βαρύ 5-0, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 29η αγωνιστική στην Bundesliga.

Έχοντας έτσι παιχνίδι περισσότερο από την Ντόρτμουντ (την οποία και νίκησε μεσοβδόμαδα) η Μπάγερν έφτασε στο +10 τη διαφορά της από τους Βεστφαλούς και ετοιμάζεται να σηκώσει το 8ο σερί πρωτάθλημα της. Την ίδια στιγμή, η Φορτούνα παρέμεινε στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, αλλά είδε την Βέρντερ να την πλησιάζει στους 2 βαθμούς.

«Σφαλιάρα» για Βόλφσμπουργκ! Την… έπιασε η Χόφενχαϊμ – Μεγάλο «διπλό» η Βέρντερ (videos)

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπάγερν ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ σκόραρε κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ (η μοναδική ομάδα που δεν είχε καταφέρει να… πληγώσει μέχρι στιγμής στην Bundesliga) και έφτασε τα 43 τέρματα σε 37 εμφανίσεις. Έτσι, ισοφάρισε έτσι την καλύτερη επίδοσή του σε μια σεζόν (την περίοδο 2017-2017) και πολύ δύσκολα δεν θα καταρρίψει αυτό το ρεκόρ στις αγωνιστικές που απομένουν.

Ο Παβάρ είδε στο 15 την προσπάθεια του να χρεώνεται τελικά –σωστά- ως αυτογκόλ του Γιόργκενσεν, αλλά στο 29’ κατάφερε να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ακολούθησαν τα δύο τέρματα του Λεβαντόφσκι, για να έρθει ο Ντέιβις στο 52’ και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Αποτελέσματα, σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν                0-1

(54΄ Χάβερτς)

Βόλφσμπουργκ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης     1-2

(58΄ Μπαμπού-27′ πεν. Σίλβα, 85′ Καμάντα)

Χέρτα Βερολίνου-Αουγκσμπουργκ          2-0

(23΄ Ντιλροσάν, 90′ Πιάτεκ)

Μάιντς-Χοφενχάιμ                       0-1

(43΄ Μπεντού)

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης                   0-1

(32΄ Μπίτενκουρτ)

Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Ντίσελντορφ   5-0

(15΄ αυτ. Γιόργκενσεν, 29΄ Παβάρ, 43΄, 50΄ Λεβαντόφσκι, 52΄ Ντέιβις)

 

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου            31/5

Πάντερμπορν-Ντόρτμουντ                 31/5

Κολωνία-Λειψία                         1/06

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις