Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έξαλλοι στη Σλάβια με Ολυμπιακό! “Δεν έχουν λεφτά – Μικροί άνθρωποι”

Έξαλλοι στη Σλάβια με Ολυμπιακό! “Δεν έχουν λεφτά – Μικροί άνθρωποι”
ΦΩΤΟ twitter

Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο της Σλάβια Σόφιας εναντίον του Ολυμπιακού, εξαιτίας του “ναυαγίου” στη μεταγραφή του Αντώνη Στεργιάκη. “Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με “σκληρή γλώσσα” για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, μίλησε ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, κατηγορώντας τους “ερυθρόλευκους” για αθέτηση συμφωνίας στην υπόθεση μετεγγραφής του νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα, Αντώνη Στεργιάκη.

Η μετεγγραφή είχε παρουσιαστεί ως “κλεισμένη” και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όμως την τελευταία στιγμή έγινε γνωστό πως οι “ερυθρόλευκοι” θα εξετάσουν άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Γιαννιώτη στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σλάβια όμως, η μετεγγραφή “χάλασε” τελικά εξαιτίας της αδυναμίας του Ολυμπιακού να πληρώσει όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

“Τι να πω; Ήθελαν να γίνει η μεταγραφή, αλλά δεν έχουν λεφτά. Ετοιμάσαμε το συμβόλαιο, το υπέγραψαν και τώρα λένε παγώστε το. Να το παγώσουμε ενώ είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας. Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι. Δεν γίνεται να διαπραγματεύεσαι, να υπογράφεις και μετά τίποτα. Θα πω, πως θα πουλούσα κάποιον μόνο αφού έπαιρνα τα χρήματα”, ανέφερε ο κ. Στεφάνοφ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις