Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξοφλείται ο Βέμερ από τον Παναθηναϊκό! Πληρωμές και στους παίκτες

Παναθηναϊκός

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωναν ότι αύριο (04/05) θα καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της οφειλής στον Γιενς Βέμερ, αλλά και το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσω επιταγών.

Η τελευταία “διαρροή” από την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για εξόφληση του Γιενς Βέμερ, την Παρασκευή 4 Μαΐου, αλλά και η καταβολή του 35% των οφειλών προς τους παίκτες της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, από τη δόση του Δεκεμβρίου.

Η απόφαση της Superleague για αλλαγή στις ποινές της μη αδειοδότησης, επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Football League και το γεγονός φαίνεται ότι θα ενεργοποιήσει τη διοίκηση και για τις απαραίτητες πληρωμές των οφειλουμένων.

Η πιο σημαντική είδηση αφορά την εξόφληση του Γιενς Βέμερ, η οποία και αποτελεί προϋπόθεση για την οριστική παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, αλλά από τη διοίκηση προκύπτει ότι θα καταβληθούν χρήματα και στους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη (μέσω επιταγών), καθώς και στους υπαλλήλους που έχουν απομείνει στο Κορωπί.

Οι πληρωμές αναμένεται να γίνουν αύριο (04/05), αλλά με την ΠΑΕ να έχει φανεί ανακόλουθη αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, άπαντες περιμένουν να δίνουν τις νέες δεσμεύσεις να γίνονται πράξεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις