Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί”

Κουλιμπαλί
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει τεθεί εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό κατόπιν δικού του αιτήματος και μάλιστα φέρεται πλέον έτοιμος να αποχωρήσει ως “ελεύθερος”. Έναν ακόμη παίκτη “τσάμπα” θα χάσουν οι “πράσινοι”.

Στον Παναθηναϊκό δεν λειτουργεί τίποτα σωστά εδώ και καιρό, οπότε το ενδεχόμενο να χάσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, χωρίς το παραμικρό αντίτιμο είναι το… λιγότερο που μπορεί να του συμβεί.

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα “Footmercato”, πάντως, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα ως ελεύθερος, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο δεξιός αμυντικός από το Μάλι, έχει ανεβάσει τις “μετοχές” του με την παρουσία του στο Τριφύλλι την τελευταία 2ετία και φαίνεται ότι σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος θα το καρπωθεί με ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε πρόσφατα από το Μαρίνο Ουζουνίδη να μην τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν και με βάσει το δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει και με την ομάδα για την αποχώρησή του χωρίς καμία απαίτηση. Κάτι που είναι φυσικά απόλυτα πιθανό, αφού θα μπορούσε ήδη να έχει κάνει και προσφυγή για τα οφειλόμενα από την ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις