Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Ιταλία: Η ανησυχία της ΕΠΟ και το μήνυμα στην Αστυνομία! “Προσοχή στους νεοναζί”

Ελλάδα – Ιταλία: Η ανησυχία της ΕΠΟ και το μήνυμα στην Αστυνομία! “Προσοχή στους νεοναζί”

Η ΕΠΟ, ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία, ζήτησε από την Αστυνομία ενδελεχή έλεγχο, προκειμένου να μην περάσουν ξανά στο ΟΑΚΑ ναζιστικές σημαίες.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (21:45, COSMOTE Sport 1, ΟPEN, newsit.gr) την Ιταλία στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020.

Μέχρι χθες είχαν πουληθεί περισσότερα από 12.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να αισιοδοξούν ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 θεατές.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας δεν κρύβουν την ανησυχία τους για ενδεχόμενα… παρατράγουδα, όπως στα παιχνίδια με τη Φινλανδία και την Εσθονία για το Nations League, όταν ομάδα νεοναζί ύψωσε φασιστικά σύμβολα και έκαψε μία τουρκική σημαία, με αποτέλεσμα τιμωρηθεί από την UEFA με πρόστιμο 10.000 ευρώ και κλείσιμο θυρών στο σημερινό (8/6) ματς με την Ιταλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, η ΕΠΟ ζήτησε από την Αστυνομία να ελέγξει εξονυχιστικά τους φιλάθλους προκειμένου να μην περάσουν στις εξέδρες ναζιστικές σημαίες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις