Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα – Κροατία: “Ήρθαμε να τελειώσουμε τη δουλειά” δήλωσε ο Ντάλιτς

Ντάλιτς - Κροατία
@HNS_CFF

Ο προπονητής της Κροατίας περιμένει να δει συγκεντρωμένους τους παίκτες τους κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, προκειμένου να.. τελειώσουν τη δουλειά που “ξεκίνησαν” με το 4-1 του Ζέγκρεμπ και να πάρουν την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για να τα καταφέρουμε αύριο”, ανέφερε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Κροατίας με την Εθνική Ελλάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης” και συνέχισε: “Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι διεθνείς μας παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο και θα καταφέρουν να αποδώσουν όπως πρέπει”.

Ο Ντάλιτς ανέφερε την εκτίμηση που έχει στη “γαλανόλευκη” και επισήμανε ότι η Εθνική Ελλάδας “… έχασε μόνο από το Βέλγιο. Αύριο θα αλλάξει το στυλ της και θα επιτεθεί περισσότερο”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας πάντως τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να ολοκληρώσουν το “έργο’ που άρχισαν στο Ζάγκρεμπ: “Δεν περίμενα πως θα έχουμε τόσο μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αύριο πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά και να πάρουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, κάτι που θα είναι σπουδαίο για μας”.

Ως προς τον Μάντζουκιτς και την τακτική που θα ακολουθήσει, είπε: “Ακόμη δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα περιμένουμε να τον δούμε. Πάντως, δεν είναι καλό να παίζει ένας παίκτης όταν δεν είναι 100% έτοιμος κι αυτό το σκεφτόμαστε.

Για αλλαγές στην τακτική δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Δεν είμαστε ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό, δεν έχουμε τέτοιους παίκτες, οπότε δεν θα το κάνουμε. Βέβαια πρέπει να αμυνθούμε αύριο, αφού έτσι θα εξελιχθεί ο αγώνας, όμως δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στο στυλ μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις