Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελλάδα – Κροατία: Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Σκίμπε!

Ελλάδα – Κροατία: Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Σκίμπε!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας απογοήτευσε κόντρα στην Κροατία στο Ζάγκρεμπ και πλέον καλείται να κάνει ένα θαύμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Ετοιμάζει αλλαγές ο Σκίμπε.

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε με διαφορά τη χειρότερη εμφάνιση της επί Σκίμπε στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ με την Κροατία, με το 4-1 να μην αφήνει πολλά περιθώρια στη “γαλανόλευκη” ενόψει της ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Διαφορετική ενδεκάδα στο Φάληρο

Ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στον επαναληπτικό του “Γ. Καραϊσκάκης”, κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μανωλάς, παίρνοντας τη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ ο Τοροσίδης θα αγωνιστεί ως βασικός δεξιός μπακ, στη θέση του Μανιάτη.

Ο Ζέκα θα επιστρέψει θα φύγει από τη δεξιά πλευρά και θα επιστρέψει στον άξονα, ενώ τη δεύτερη θέση διεκδικούν ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Φορτούνης θα είναι και πάλι το “δεκάρι” της ομάδας, πίσω από τον μοναδικό προωθήμενο Κώστα Μήτρογλου, ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Μπακασέτας κι ένας εκ των Χριστοδουλόπουλο, Γιαννιώτα και Σταφυλίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις