Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελπιδοφόρα “πρόβα” ο Παναθηναϊκός! Έδειξε έτοιμος για τη “σέντρα” της Superleague

Ελπιδοφόρα “πρόβα” ο Παναθηναϊκός! Έδειξε έτοιμος για τη “σέντρα” της Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Superleague Οι “πράσινοι” επικράτησαν του Λεβαδειακού με 2-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ματς που έγινε στην Καλλιθέα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το “τριφύλλι” οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Εικόνα που αφήνει.. υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στην Καλλιθέα του Λεβαδειακού με 2-0, στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Superleague και τον εναρκτήριο αγώνα του με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι παίκτες του Δώνη έδειξαν σημαντική βελτίωση από τη μέση και μπροστά, σε σχέση με όσα είδαμε στα φιλικά με ΑΕΛ και Ομόνοια, έχοντας όμως ακόμα αδυναμίες στην άμυνα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε μια ενδεκάδα χωρίς τον Κουρμπέλη, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά θα είναι έτοιμος για το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος. Παράλληλα, τοποθέτησε τον Μουνιέ στην κορυφή της επίθεσης.

Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο κινητικότατος Μπουζούκης, που πήγε πάρα πολύ καλά μεσοεπιθετικά και δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας. Άξιος συμπαραστάτης του ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος άνοιξε και το σκορ στο πρώτο μέρος (27′). Το δεύτερο τέρμα των “πρασίνων” σημείωσε ο Μουνιέ στην επανάληψη (56′). Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Τζανδάρης, αλλά και ο Διούδης, που είχε αρκετές σημαντικές επεμβάσεις.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί (67′ Γιόχανσον), Πούγγουρας (58′ Παντελάκης), Κολέβετσιος (75′ Θεοχάρης), Οικονόμου (67′ Μαυρομάτης), Ινσούα (58′ Χατζηθεοδψρίδης), Τζανδάρης (67′ Στάικος), Δώνης (75′ Σέχου), Μπουζούκης (73′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (58′ Κάτσε), Μουνιέ (67′ Πίσπας).

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης (90′ Βήχος), Κρνέτα (46′ Αντιλεού), Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος 76′ Καραχάλιος), Ντιόγκο, Όμο, Βίντεκερ (51′ Σουμπίνιο), Νανγκίς, Γιακουμάκης (51′ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό (64′ Μαρκόφσκι).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις