Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Εμιλιάνο Σάλα: Η ονοματοδοσία του σταδίου και το συγκινητικό μήνυμα! “Δεν υπάρχουν λόγια…” video

Εμιλιάνο Σάλα: Η ονοματοδοσία του σταδίου και το συγκινητικό μήνυμα! “Δεν υπάρχουν λόγια…” video

Η Σαν Μαρίν Ντε Προγκρέσο, ομάδα στην οποία ο αδικοχαμένος Εμιλιάνο Σάλα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, έδωσε το όνομά του Αργεντινού στην έδρα της για να τιμήσει τη μνήμη του – Το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλε η αδερφή του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή της Ναντ, Εμιλιάνο, ο οποίος την Πέμπτη (31.10.2019) θα συμπλήρωνε τα 29 του χρόνια.

Λιτή και χωρίς «τυμπανοκρουσίες» ήταν η τελετή ονοματοδοσίας στο στάδιο της Σαν Μαρτίν Ντε Προγκρέσο, της ομάδας στην οποία ανεδείχθη ποδοσφαιρικά ο Εμιλιάνο Σάλα.

Ο αδικοχαμένος Αργεντινός, βρήκε τραγικό θάνατο στις 21 του περασμένου Γενάρη, όταν πάνω από την Μάγχη, το μικρό αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Κάρντιφ, συνετρίβη. Η σορός του εντοπίσθηκε ημέρες αργότερα και η κηδεία στην γενέτειρα του, Σάντα Φε, συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι διοικούντες την Ντε Προγκρέσο, αποφάσισαν, προς τιμήν του, να ονομάσουν το γήπεδο της ομάδας «Εμιλιάνο Σάλα» και στην τελετή, παρούσα ήταν και η μητέρα του, η οποία έκοψε την κορδέλα, ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Την ίδια στιγμή, το μήνυμα που έστειλε η Ρομίνα Σάλα στον αδικοχαμένο αδερφό της, Εμιλιάνο, προκαλεί συγκίνηση!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ναντ θα συμπλήρωνε την Πέμπτη (31.10.2019) τα 29 του χρόνια και η Ρομίνα θέλησε να δώσει μια… υπόσχεση

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο. Χρόνια πολλά αδερφέ! Όπου κι αν είσαι, δώσε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε. Εύχομαι τα πάντα να ήταν διαφορετικά. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ, μέχρι το τέλος. Φιλιά στον παράδεισο”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ρομίνα Σάλα.

https://www.instagram.com/p/B4SC3cbl802/

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις