Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Έμπλεξε” ο Ολυμπιακός! Η Σπόρτινγκ ζητάει 60 εκατ. ευρώ για Ποντένσε

“Έμπλεξε” ο Ολυμπιακός! Η Σπόρτινγκ ζητάει 60 εκατ. ευρώ για Ποντένσε
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγάλει άκρη με τη Σπόρτινγκ για τη μετεγγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά οι Πορτογάλοι είναι… ανένδοτοι στη “μάχη” με των πρώην ποδοσφαιριστή της και μάλιστα απευθύνθηκε στο CAS, απαιτώντας 60 εκατ. ευρώ από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, όπως και άλλοι πρώην συμπαίκτες του, πήγαν τη Σπόρτινγκ στα δικαστήρια και κέρδισαν σε πρώτη φάση την ελευθερία τους, όμως η ομάδα της Λισαβόνας, δεν φαίνεται διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record, τα “λιοντάρια” κατέθεσαν υπόμνημα 100 σελίδων στο CAS, με το οποίο τονίζουν ότι ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού, δεν ήταν “παρών” στην επίθεση που έγινε από χούλιγκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Alcochete (αυτός ήταν ο λόγος της ελευθερίας) καθώς τότε ήταν τραυματίας.

Η Σπόρτινγκ ζητάει έτσι 60 εκατ. ευρώ για τη μετεγγραφή του, αλλά και να γλιτώσει τα 450.000 του συμβολαίου του για το υπόλοιπο της περασμένης σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν από την πλευρά τους να βρουν μια συμβιβαστική λύση με την ομάδα, κάτι που όπως φαίνεται, έπεσε στο… κενό.

Το δημοσίευμα για τον Ποντένσε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις