Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενα… βαρύ πριμ ο λόγος του τσακωμού Νεϊμάρ – Καβάνι!

Νεϊμάρ Καβάνι

Τελικά υπήρχαν… 1.000.000 λόγοι στην ένταση που υπήρξε μεταξύ Καβάνι και Νεϊμάρ για την εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα με την Λιόν (2-0). Ποινή που τελικά εκτέλεσε χωρίς επιτυχία ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η γαλλική εφημερίδα L’Equipe, στο συμβόλαιο του Εντισον Καβάνι υπάρχει ρήτρα πληρωμής ενός εκατομμυρίου ευρώ αν καταφέρει και τερματίσει πρώτος σκόρερ στην Ligue 1. Κάτι που κατάφερε την περασμένη σεζόν, όταν τερμάτισε πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 35 γκολ σε 36 παιχνίδια, για πρώτη φορά χωρίς να έχει την σκιά του Ιμπραΐμοβιτς. Μάλιστα ο Σουηδός επιθετικός για τον ίδιο στόχο είχε μπόνους 1.500.000 ευρώ.

Τώρα ο Καβάνι, φαίνεται να αισθάνεται ότι απειλείται από τον Νεϊμάρ, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει ανάλογη ρήτρα στο δικό του συμβόλαιο. Να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ, δεν ήταν ο πρώτος εκτελεστής πέναλτι στην Μπαρτσελόνα, αν και ο Μέσι του έδωσε πολλές φορές αυτή την ευκαιρία. Ο Καβάνι έχει 7 γκολ σε 6 αγώνες, ενώ ο Νεϊμάρ 4 σε 5 αγώνες.

Καβάνι: “Κανένα πρόβλημα με Νεϊμάρ”

Πάντως μια μικρή ένταση υπήρξε στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, ασχέτως των ισχυρισμών του Εντινσον Καβάνι! Πρώτα ο Νεϊμάρ του πήρε την εκτέλεση ενός φάουλ και μετά ο Ουρουγουανός τον παρέκαμψε σε πέναλτι, το οποίο μάλιστα έχασε. Η Equipe έγραψε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν στα αποδυτήρια, αφού η νίκη (2-0) επί της Λιόν δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τη μεταξύ τους ένταση.

Ωστόσο, ο Καβάνι διέψευσε τα πάντα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Κατασκευασμένες είναι αυτές οι ειδήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Η αλήθεια είναι πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Την ιστορία (σ.σ. για τον “τσακωμό” του με τον Νεϊμάρ) την έμαθα από τον αδελφό μου. Οτι δήθεν εγώ είπα πως δεν θα δεχτώ να εκτελεί άλλος τα πέναλτι και ότι έχω πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ο Νεϊμάρ έχει έλθει πρόσφατα στην ομάδα και είπα από την αρχή ότι όλοι μας τον βοηθάμε να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε, καθώς βλέπετε ότι προσαρμόζεται γρήγορα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις