Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενδιαφέρον Χάντερσφιλντ για Δώνη! “Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό”

Ενδιαφέρον Χάντερσφιλντ για Δώνη! “Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό”

Το όνομα του Γιώργου Δώνη παίζει πολύ δυνατά στα ρεπορτάζ της Χάντερσφιλντ! Πρώτο θέμα στη Sun το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης θεωρείται υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χάντερσφιλντ, με τη βρετανική εφημερίδα Sun να φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού επί του θέματος.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” τονίζει ότι όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής

«Ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας.

Ο 49 ετών προπονητής είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία.

«Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Εχω ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει πραγματικά καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ.

Αλλά για μένα η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία ως μάνατζερ είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου.

Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπα, είχα τραυματισμούς πολλές φορές φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία.

Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις